Fia - Mitt I Livet.

Med A, Hugo, Eddie & Juni.

Kvalitetstid!

Kategori: Vardagslunk.

Med bästaste, gravidaste Johanna! Vi äter (otippat!) & shoppar loss på Ikea. Mer julsaker, en ny halkmatta till duschen (till ungarna ja) & stearinljus står på listan idag.
Vad hittar ni på idag?

Favorittjejerna!

Älskade jobb!

Kategori: Vardagslunk.

Ååå!
Det var riktigt välbehövligt & skönt att få fly hemmet en stund & få känna sig lite duktig!
& det skadade ju absolut inte att grabbarna låg i sina sängen & sov när jag kom hem.
Nästa vecka blir det två kvällspass. Härligt!
Nu blir det en snabbdusch & sen rätt i säng!
 
Nattinatt!
 
Värre arbetsplats har man ju haft.

FullRulleTisdag!

Kategori: Vardagslunk.

Börjar dagen med lite försovning! Men vi hann till Förskolan med nöd&näppe så nu är vi på banan här igen!
Dagen idag är fullspäckad! Nu ska det Farmvillas lite :)
Sen dusch, in till Tina på Nagelverkstan, handla på Maxi(?!), hämta barn, fixa middag, JOBBA! Jippijej!! Ska bli skeetakul!

Hej!

Kategori: Vardagslunk.

Godkväll vänner.
 
Jodå, jag lever allt. Blir lite mycket ibland med för mycket stoj på dagarna & för lite sömn på nätterna. Vi har ju två styck som krånglar rätt rejält här på kvällarna/nätterna & fyra stycken i en en&sextiosäng är ju inget jag direkt rekommenderar. Men jaa. Jag börjar se lite hopp.
 
Juni har fått en tand! Två månader tidigare än sina bröder. Hon har börjat sitta lite lätt, tar sig fram jättebra i gåstolen, äter lite mat & skrattar däremellan. Så ja, man får ju ha lite överseende med att det händer en del i hennes femmånadersliv & därför inte alltid kan uppföra sig exemplariskt på nätterna.
 
Idag har vi iallafall haft en superlugn hemmadag. Barnens mormor & min moster har vart här. Jag har fått tagit fram lite julgardiner, stjärnor & några slingor. Mysigt!!
 
Imorgon börjar veckan!

Plötsligt händer det.

Kategori: Vardagslunk.

Men JAAAA!! Äntligen!!
Fram med skumpan & champangeglasen & cigarren & finklänningen! Här ska det FIRAS!!
Tonight was The Night!
Grabbarna sov i sina egna sängar - HELA NATTEN!
Vilket betyder att jag hade en hel natt utan sparkar i ryggen, knytnäveslag i ansiktet eller skallningar på näsan. En hel natt utan smärta & en hel sida i sängen. Helt. För. Mig. Själv.
 
Sen att dem väckte varandra o5.3o är ju en helt annan femma.
 

Lite olika åsikter där.

Kategori: Tips!

Världens bästa pyjamas tycker jag.
Världens bästa preventivmedel tycker Anders.
 
Dobber, ett utav favoritmärkena, från Mq.

FullRulleDag.

Kategori: Vardagslunk.

Jamenja.
Jag är ju bra lyckligt lottad med alla mina bästisar runtomkring mig. har så många underbaringar som jag. Det är en sak som är säker!
 
Jaha. & dagen då? Jotack. Förskolan för Grabzen.
Sprutor på Hulda & Huldalåren. Mer ajaj i mammahjärtat än goselåren, det är ju en sak till som är väldans säker. Nu ligger hon med feber & mammas hjärta blöder. Jaaa, det är mer synd om mig än om henne. Min JuniHulda får inte vara dålig. Näjnäj!
Sen promenad. Eller ja. Shopping på Kungsmässan. Samesame. Jag gick & hade en barnvagn i händerna. Så. Ja. Typ.
Sen kom Millan & BrödernaBus & lekte & förgyllde tillvaron & åt korvmedbröd & fikade & lyssnade på världsproblem & åkte hem & lämnade två mycket toktrötta Erikssonare efter sig. Som nu sover & lämnade en mycket nöjd mamma efter sig. En mamma som nu ska skita fullständigt i att röja upp i köket & istället sätta sig & fisa lite i soffan.
 
 
Tuffeskor till en Tuffetjej. Lite som plåster på plåster på såren.
 

Måndag klar.

Kategori: Vardagslunk.

Men det var då fasen vad svårt det var med detdär promenerandet!
Men imorgon blir det shopping på Kungsmässan - visst räknas det?!
Idag har jag vart på utvecklingsamtal för Eddie, gått igenom en massa jävla papper som hängt över mig & därmed samlat på mig jävla massa vuxenpoäng. & det kan ju alltid vara bra att ha sparat! (känner jag såhär i juletider.)
Ikväll har vi haft fikagäster & ätit pepparkakor & ädelost för första gången i år. Känns bra. Det var änna dags nu. Till helgen tar vi glöggen!
 
Nu - sängen i favoritpyjamasen i favoritpåslakanen med favoritsambon!

Nedräkning.

Kategori: Vardagslunk.

19 november.
Det känns liiite som att man har nedräkning till mars & våren nu. För varje dag med sol & plusgrader så blir det en dag med isande kyla & snöhelvete mindre.
Känns ok.
& vet ni? Om lite mer än en månad vänder det! Då blir det ljusare igen. High five & fågeldansen på det? Ok!
 
Nu ska jag tvätta (jippijej&tjobabedo!) (nej, jag gör inte så mycket annat än det.) (& ja, jag vägrar tvätta på helgerna, alltså går maskinen konstant på veckorna.) (slut på paranteser.) & omorganisera lite garderober. Juni har börjat i tid & behöver redan utöka sin garderob. & då menar jag ju inte klädmässigt.
 
 
Påtal om ingenting. Har hängt upp Eddies gamla converse. Skor istället för gardin liksom. Funkar fint.
 
 
 
 
 
 

Som vi visste.

Kategori: Vardagslunk.

Om det blev något promenerande? Ja, jo, men nej.
Men vi sågade träd. & bar grenar & bar bark & staplade staplar. & det är ju nästan samma sak.
 
Finaste trädsågarn nånsin.
 
& så har Huggemannen kommit hem igen efter en helg på rymmen till mormor, så nu är mammahjärtat i sin ordning.
 
Slutet gott, allting gott.
Ny vecka imorgon!

Nya regler.

Kategori: Vardagslunk.

Jamen seriöst, allvarligt talat & Jesus Amalia.
Nu får det bannemig bli ordning här på torpet. Igårkväll bestämdes det att antingen får det dras ner drastiskt på sockret till denna pluffsiga & slappa kropp eller så får en promenad var dag schemaläggas snarast! Jag väljer det senare alternativet. Dra ner på socker ÄR liksom inget alternativ. Sen kan man ju alltid hoppas att promenad&sockerminskandet kan gå hand i hand - men det är INTE där jag tänker börja.
 
Så!
Armar upp(?) för bättre välbefinnande & bättre passform på jeansen!
En timma varje dag - hur svårt kan det vara OM nu då dygnet hade haft 25 timmar.
 
 
Den skyldiga.
 
 

Lördagskväll.

Kategori: Vardagslunk.

Vi har haft lördag & fält dött träd, bäddat rent sängar & ätit fiskpinnar. Kanske inte just i den ordningen. Men nästan.
Nu sitter vi i soffan, äter starka chips, dricker CocaCola i mugg för att lura barn & kollar Robins. Det är Anders som vill se Robins, han börjar bli gammal & gubbig & gillar sånadär intervjuprogram som Robins & Skavlan. Jag kan väl hålla med & tycka att dem är både roliga & intressanta & givande, men skulle ju aldrig erkänna det. För honom.
 
Obefogad bild på liten Eddie. Han sitter still. Det gör han inte längre.

Lördag.

Kategori: Vardagslunk.

Igårkväll åkte Hugo till sin mormor. Vi kollade Doobidoo & Skavlan & somnade halv elva.
Idag är det lördag, grått & jävligt trist & jag saknar Hugo så det värker lite.
Igår blev Juni fem månader. Jag började skriva om det, men blev alldeles för sentimental & blödig så jag raderade skiten & satte på Miss Li. Ja, inte ordagrant då. Jag playade liksom Miss Li på Spotify. Hon är jääävligt grymtcool &  "Här kommer natten" spelas tretusen gånger här varje dag. Typ. 
 
 

Mat&färgshopping med Hugo.

Kategori: Vardagslunk.

Igår gavs möjligheten att åka & handla enbart med Hugo - & då tar man ju självklart den! Det är svinkul att ha med honom i affärer. Han tittar & frågar & pekar & grejar & har sig. Underbart.
Vi var på Coop. Handlade mat såklart & även några fräcka krokar som jag spanat in. Ska visa er dem i ett annat inlägg. Hade tänkt ha dem i hallen till ungarna.
Sen åkte vi till Jannes (färg&tapet) & fick äntligen inhandlat lite vit väggfärg. Väggarna ser ju förjävliga ut på sina ställen i dethär bygget, så det har jag pysslat lite med idag. Målat över fläckar, lite blåa kritstreck, som iiiiingen har gjort, & spacklat & slipat. Så nu börjar det fräscha till sig :) Härligt!!
 
Oj, nu ska jag visst bära över Hugo från soffan till sängen :)

Jag <3 Förskolan.

Kategori: Vardagslunk.

Godkväll Vänner.
 
Idag har BrödernaBus vart på Förskolan. MYCKET VÄLBEHÖVLIGT för oss alla! Eddie är inne i någon extremtrots & bara bråkar & bråkar & bråkar med stackars Hugo, som mest bara vill vara ifred & skriker GÅHÄRIFRÅÅÅÅÅÅN hela dagarna. Då kan man ju tycka att det är fullkomligt värdelöst att dem inte har varsitt rum, så Hugo hade kunnat stänga dörren om sig.
Jag hade velat köpa lite lego till Hugo i julklapp, men hur löser man det med en ättrig lillebror & en strax krypande lillasyster? Hm, får tänka på det..
 
Jag & Juni har bara vart hemma idag. Natten inatt var en katastrofnatt, det ena avlöste det andra, så jag vilade en stund när dem var iväg & Juni njöt nog mest av lugnet.
 
Nu sitter bägge pojkarna här i soffan & är helt slut. JAG ÄLSKAR FÖRSKOLAN!! :)
 
 

Blää-dag!

Kategori: Vardagslunk.

Usch&fy&blä!!
Dagen idag blev inte alls som planerat. Sent igårkväll vaknade Eddie & var orolig.. En stund senare var säng, mamma, pappa & toalettgolv helt nerspytt (där fick jag för att ha tokstädat badrummet tidigare på dagen..).
Så inatt blev det inte många timmars sömn. Han har dock blivit bättre under dagen, medans jag har blivit sämre.. Men det känns mer som någon influensagrej. & jag är inte helt hundra på att det verkligen var magsjuka som Eddie drabbades av.. Han tryckte i sig en stor mängd med jordnötter igår, & det vet vi ju alla hur fett det är. Jaja. Vi blir hemma imorgon också!
Tråkigt med så inställda planer!
 
Nu blir det lite the & rostad macka i soffan till Halv åtta hos mig!

Hej!

Kategori: Vardagslunk.

Nämen Godkväll på er
Ser att ni fortfarande är här & kikar :)
Jo, men jag är kvar! Det har vart en händelserik, spännande & känslosam vecka & man är visst inte alltid så tuff som man tror.. Men nu är man en aning starkare igen.
 
En mycket nära vän, som förra året tyvärr fick uppleva en förälders värsta mardröm, fick en liten dotter i tisdags. En liten lillasyster till vår Knodd i himlen. En helt underbart söt liten Isali. Välkommen till oss :)
 
I lördags var vi på överraskningfest! Jimmy fyllde Gubbe & det var riktigt välbehövligt att få parta loss lite.
Så söndagen blev seg. Jävligt seg.
 
Idag har barnens mormor vart här & vi har tvättat fönsterkarmarna på utsidan! Johodå, välbehövligt kan man säga.
 
Imorgon är det Förskoledags, handling & TupperWareparty som står på schemat. Alla är hjärtligt välkomna &
Herregud vad gamla vi börjar bli!
 
 

MysigaMåndag..?!

Kategori: Vardagslunk.

Godmorgon - sen tre timmar tillbaka!
Här njuter vi av mornarna serrni! Helt värdelöst kan ju jag tycka.
Fast liiite mysigt är det ju också.. Tända lite ljus när det fortfarande är mörkt, se grannarna vakna & skolbussen komma & hämta barnen. 
Frukost avklarat. Grovt bröd & mjölk till samtliga. Ja, inte JuniPrinsessan då. Men oss andra.
Nu ska jag dricka några baljor kaffe, hänga en tvätt & leta fram min köksbänk. Vem släppte bomben?
 
Gladfisen <3
 
 

Orningen återställd.

Kategori: Vardagslunk.

Lite mobilbloggning :)

Sådärja.
Sambon är äntligen hemma, barnen sover & chipsen är upphällda. Perfekt avslut på en härlig men sömnlös vecka!
Nu blir det soffan en stund & sen får vi hoppas jag hinner till sängen innan jag somnar.
Imorgon blir en hemmadag för bilen är utlånad, så då laddar vi upp för resten av veckan.
Imorgon börjar även "o-onyttiga veckan"! Sååå otaggad!
Nattinatt!

SjukSöndag.

Kategori: Vardagslunk.

Godmorgon!
 
Här är vi seeeega!
Barnen är förkylda & hängiga & jag är livrädd för att åka på något. Jag har INTE tid att vara sjuk nu!
Nästa vecka är det mycket som händer & då jävlar måste jag vara fitforfight & skärpt & fylld med energi! :)
 
Jag skickade precis ett sms till sambon & frågade om han lever.. "Tror det.. :-)" fick jag till svar. Verkar som att dem har haft det bra iallafall :)
 
2 av 3 barn sover & jag ska ta mig en sväng i tvättstugan. (Nähä?)
Sen blir det lunchfix!
 
Vad ska ni hitta på idag?
 
 
 

Helgstatus.

Kategori: Vardagslunk.

Goderafton vänner.
 
Det blev en mycket lugn & slapp fredag här på Stallakärrsvägen.
Jag gjorde ju misstaget att "kolla" FarmVille 2 på fejjan. Så ja - man kan väl sammanfatta det med 3 ord.
Jag. Är. Fast.
Fansjävlaskit.
 
På kvällen kom världsbästa "grannarna från andra sidan" över. Det blev lite spel, lite drinkar & allmänt superduperkvalite`tids! 
 
Idag har vi haft 67-årskalas för min mormor här.
Full rulle.
Så man skulle ju kunna tycka att barnen skulle vara helt slut & stupa i sina sängar, men inte då.. Dem håller fortfarande igång.
Min trolovade är ute & Halloweenfestar & förväntas inte dyka upp förrän imorgon.
Så nu blir det jag, chipsskålen & soffan.
 
På måndag börjar NyttigaVeckan!
 
 
 

Godmorgon?!

Kategori: Vardagslunk.

o7.o7 startade vi dagen idag.
o7.o7 är påtok förtidigt för mig att gå upp & dessutom vara en bra mamma.
Jag hatar det!!
Sovmornar har alltid vart min & Anders & även Hugos grej. Men inte längre, nä.
Men det var som någon sa, det är när man ställer om den där jävla klockan som det blir såhär!
 
Menmen. Vi får ju njuta av att det är FREDAG lite längre iallafall. & man kan ju alltid "hoppas på" att grabbarna tackar för sig lite tidigare än vanligt så att jag kan få ha pappan i huset lite för mig själv ikväll.
 
Nu - tvättstugan!

Oooorkade inte idag.

Kategori: Vardagslunk.

När man inte orkar, hinner eller vill, är det perfekt att ha en underbar sambo som jobbar i stan!
 

Halsband komplett!

Kategori: Shopping!

Jag gick lääänge & suckade efter ett sifferhalsband som jag hade sett på familjeliv.se.
Men i ärlighetens namn så tyckte jag att det var lite väl dyrt.. Men så stod dem på en Barn&Babymässa, jag var på, i Göteborg & hade 2o% rabatt om man beställde där & då & slog jag till!
Idag är det ett utav mina käraste ägodelar & jag äääälskar det!
I tisdags fick jag äntligen tummen ur & fick beställt nummer 3 till Juni. & vet ni?
Idag låg det i brevlådan!
DET kallar jag superdupersnabb leverans!
 & oj, vad nöjd & glad jag är nu!
 
 
 
 
 
 
 

Nytt i garderoberna.

Kategori: Shopping!

Lite mer påfyllning i garderoberna!
 
Perfekt när Lillebror& Lillebrorstjejen åker till Gekås! Basbodysar & två "finare" till LillSkruttan. Hon behöver 68 på allt nu, Hulda.. :)
 
 
& så kom det ytterligare ett paket på posten härromdagen! Från det stooora favoritmärket Me&I.
Deras kläder är heeeelt outstanding!
Underbara långkallingar (taigts, legging, whatever) till grabbarna. Perfekta att ha under overallen & till stövlarna.
 
 
Nu är jag nog helt klar med killarnas vintergarderob. Dock kommer inte Hugos ena jacka passa enda till våren, så det får bli en ny där någongång. & vinterskorna är jag också osäker på om dem kommer passa hela säsongen.. Men det lär vi väl märker!
Det är sannerligen ingen billig historia att uppdatera vintergarderoben varje år!
 
 

Godmorgon.

Kategori: Vardagslunk.

Godmorgon!
Sovit gott? :)
 
Jag & Juni tar oss en lugn hemmaförmiddag idag. Vi har lite hemmafix att greja med & några tvprogram att ta igen :)
Ytterligare en natt med sömn! Underbart! Igårkväll somnade Eddie utan minsta protester. Dock i Hugos säng (Hugo var ju iväg..) Men jag tycker inte att det gör så mycket i vilken säng dem sover. Sin eller brorsans, det spelar ju ingen större roll när dem ändå delar rum. Oftast vill dem ligga & kolla lite på film innan dem somnar, & då lägger dem sig alltid i samma säng.. Tycker mer att det kan vara en extra trygghet. Att likaväl som gå in till mamma&pappa kan dem gå över till varandra. Så länge båda vill då såklart.
 
Nu frulle!
 
Helt obefogad bild på "Bebis, snart 4 år" :)